ZigaForm version 6.0.6

مشاوران بارکو

توضیحات کلی

  • زمان تمام : ۱۵/۸/۱۳۹۲

  • ویژگی ها : PHP, HTML, CSS, JS

 

مشاوره و آموزش طرح های و ایده های مهندسی عمران و میکانیک

مهندسی عمران از جمله رشته هایی است که بیانگر کاربرد علم در ایجاد سازندگی و عمران کشور است. یعنی هر چیزی که به آبادی یک کشور باز می‌گردد، مانند سد، فرودگاه، جاده، برج، تونل، دکل های مخابرات، ساختمان های در برابر زلزله، سیل و آتش، نیروگاه های برق و مصالح سبک، ارزان و با کیفیت مناسب برای ساخت و ساز، در حیطه ی کار مهندس عمران قرار می‌گیرد، مهندسی عمران طیف بسیار وسیعی از کارها را در بر می‌گیرد.

یعنی اگر بخواهیم ساختمان، پل، برج، تونل، راه، سیلو و یا شبکه های فاضلاب بسازیم در آغاز به یک مهندس کارآمد عمران نیاز داریم تاعلاوه بر رعایت جنبه های فنی و اجرایی، اقتصادی نیز عمل کند. چون اقتصادی بودن یک اصل در مهندسی عمران است.

گرایش های مهندسی عمران در مقطع کارشناسی ارشد

 

مهندسی سازه

هدف دوره کارشناسی ارشد سازه تربیت افرادی است که دارای توانایی و مهارت جهت طراحی و نظارت بر پروژه های تخصصی در زمینه سازه و دارای توان تحقیقاتی جهت حل مسائل در این زمینه می باشند. این پروژه های تخصصی می تواند شامل ساختمانهای بلند و ساختمانهای کوتاه نسبتاً پیچیده ، ساختمانهای صنعتی ، برجهای سیلوها، سازه های آبی ماند بندها و سدها و مخازن ذخیره آب ، بندرسازی و پلهای بزرگ و تونلها و نظیر آن باشد.فارغ التحصیلان این رشته می توانند در مجموعه های مهندسین مشاوره سازه ، معماری، موسسات صنعتی ، وزارتخانه ها ، سازمانهای مسئول اجرای طرح های عمرانی، راه و ترابری و … فعالیت نمایند .

مکانیک خاک و پی (ژئوتکنیک)

این گرایش ، مهارت جهت طراحی و نظارت بر اجرای پروژه های تخصصی در زمینه مکانیک خاک و پی برای داوطلبان را ایجاد می­کند ، یک فرد متخصص در این گرایش توان تحقیقاتی کافی جهت حل مسائل جدید در این زمینه را دارد. به طوریکه تمام نیروهای وارد بر پی سازه و خاک زیرپی را بررسی می­نماید و بر اساس آن طراحی بهینه را انجام می­دهد. سازه محکم و استاندارد بر روی خاک ضعیف معنایی ندارد به همین جهت در ایران این رشته دارای پتانسیل کاری بسیار بالا می­باشد به طوریکه طبق بخشنامه سازمان مسکن و شهرسازی ، سازه­های بالای هفت طبقه باید زیر نظر مهندسی ژئوتکنیک باشد و خاک زیرسازه بر اساس گمانه­ ها و تست­های آزمایشگاه مکانیک خاک مورد بررسی قرار گیرد.

مهندسی زلزله

در این گرایش از مهندسی عمران نیروهای وارد بر سازه در اثر وقوع زلزله کاملاً تحلیل می شود و براساس این تحلیل، سازه هایی جهت مقابله با این نیروی ناشناخته طراحی می شوند به همین جهت یک مهندس زلزله میتواند در مورد پروژه های خاص و مهم ، دخالت زیادی در امر طراحی داشته باشند دو طرح جدیدی از چگونگی اعمال بار بر سازه ارائه نمایند. این مهارتها پس از پروژه های مطالعه رفتار لرزه ای سازه های مختلف ، مطالعه رفتار دینامیکی اتصالات گوناگون ، مطالعه خواص مکانیک مصالح تحت بارهای دینامیک و … بدست می آید.

مدیریت ساخت

پروژه­های بزرگ عمرانی نیاز به یک هدایتگر و مدیر متبحر دارند که بتواند در حوزه­های طراحی و مبانی عمرانی دستاندرکاران، دخالت نماید به این جهت و به منظور مدیریت بهینه در اجرا و ساخت پروژه­های بزرگ عمرانی در سطح ملی،منطقه­ای و شهری افرادی که در این گرایش تحصیل می­کنند.

مهندسی سازه هیدرولیکی

این گرایش جهت آموزش دوره های تحلیل و طراحی سازه هایی که عمدتاً در ساختمانهای هیدرولیکی مانند سدهای انحرافی، سدهای مخزنی ، مخازن آب ، تونلهای آب بر ، تأسیسات انتقال آب، تأسیسات حفاظتی در مقابل سیل و … در نظر گرفته شده است.

مهندسی سازه ­های دریایی

تحلیل و طراحی سازه هایی که عمدتاً در کارهای دریایی مانند اسکله ها (نوع شمع و عرشه – صندوقهای وزنی- شناور) ، موج شکنها، سکوها ، دیوارهای ساحلی و تأسیسات حفاظتی ، ستونهای مهاربند و کلیه تأسیسات بندی، بر عهده مهندس سازه های دریایی می­باشد.

مهندسی آب

هدف از این دوره تربیت متخصصانی است که بتوانند در زمینه های مختلف شناخت منابع و نیازهای آبی، ذخیره و کنترل و انتقال ، انحراف و توزیع آب ، بهره برداری و مدیریت منابع آب و برنامه ریزی در سطوح بالا برای سیاستهای آبی مملکت در مراحل مختلف طراحی، نظارت ، مدیریت و اجرای پروژه های آبی می باشند. که این امر با تأکید بر یکی از گرایشهای اصلی مهندسی آب نظیر هیدرولیک ، هیدرولوژی و مدیریت منابع آبی می باشد.

مهندسی برنامه ریزی و حمل و نقل

برنامه ریزی حمل و نقل ملی ، منطقه ای و شهری و طراحی سیستمهای حمل و نقل شهری (مثل منوریل) و بین شهری ، مسائل ترافیکی ، طرح و عملیات طرق و سیستمهای مختلف حمل و نقل (اعم از زمینی، دریایی ، هوایی و …) بر عهده کارشناسان ارشدی می باشد که در این گرایش تحصیل نموده اند.

 

 

 

 

سایر نمونه کارها

 

error: Content is protected !!